• Gilseinde 113, 2380 Ravels
  • info@molenhofravels.be

Vergaderzaal Antwerpen

Op zoek naar een vergaderzaal in de provincie Antwerpen?

Feesten met impact

Rustig gelegen vergaderzaal in de provincie Antwerpen

Op zoek naar een rustieke locatie voor uw meeting of event? De natuurlijke en groene locatie rondom onze vergaderzalen is de perfecte locatie. Wij maken van uw vergadering een gegarandeerd succes.

Bent u toe aan een vergadering buiten de muren van uw kantoor? De frisse en inspirerende omgeving van Feestzaal Molenhof weet vast en zeker de juiste triggers te activeren voor een stevige brainstormsessie. U kan bij ons terecht voor vergaderingen, seminaries, congressen, recepties, productpresentaties en evenementen in een zakelijke sfeer.

Meer informatie? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier of telefonisch. Natuurlijk bent u ook welkom om onze zalen te komen bezichtigen of te bespreken hoe wij u van dienst kunnen zijn. Wij vragen dan om een afspraak te maken, zo bent u er zeker van dat wij alle tijd hebben voor u.

Contacteer Ons

Wij staan voor je klaar

Vraag hier een afspraak of meer informatie aan!

Vergaderzaal Antwerpen

Vergaderzaal Antwerpen

Evenementenlocatie en Feestzalen Molenhof RavelsEvenementenlocatie en Feestzalen Molenhof RavelsEvenementenlocatie en Feestzalen Molenhof RavelsEvenementenlocatie en Feestzalen Molenhof Ravels

Wat ons uniek maakt

Feestzaal Molenhof

Naast modern uitgeruste zalen, klankinstallaties, sfeervolle aankleding en menu's op maat, zijn er nog enkele troeven die van Feestzaal Molenhof de ideale evenementenlocatie maken.

Natuurlijke en Groene Locatie

Uw evenement kan zowel binnen als buiten doorgaan. We openen met plezier de deuren van onze veranda's en kleden zowel de zaal als onze tuin in dezelfde sfeer aan. Ideaal bij mooi weer!

Complete Ervaring

Wij zorgen dat alles tot in de puntjes verzorgd is. Wens je het event een persoonlijke touch te geven met originele gerechten, decoratie, entertainment? Wij regelen het graag voor u!

Grote en Kleine groepen

We beschikken over ruime feestzalen die tot wel 400 personen kunnen ontvangen, maar ook een gezellige zaal voor kleinere evenementen en groot parkeerterrein voor 150 wagens.

Eigen Keuken

Bij Feestzaal Molenhof kan je ook culinair genieten. We hebben onze eigen chefs achter het fornuis staan die met plezier een perfect menu met hoogstaande gerechten voor je bereiden.

Feestzaal De Schuur

Feestzaal Korenschuur

Feestzaal t Schuurke

Gastronomie

eigen chefs achter het fornuis

In De Keuken

Bij Feestzaal Molenhof kan je ook culinair genieten. We hebben onze eigen chefs achter het fornuis staan die met plezier een perfect menu met hoogstaande gerechten voor je bereiden.

Gastronomie
Feestzaal met eigen catering
Maak Een Afspraak