• Gilseinde 113, 2380 Ravels
  • info@molenhofravels.be

Meetings

Ontdek hoe we uw meeting kunnen aankleden voor een maximale impact op uw genodigden.

Ons veelzijdig aanbod

De Mogelijkheden

Ontdek enkele van de verschillende mogelijkheden die wij u kunnen aanbieden en waarom Feestzaal Molenhof een uitstekende locatie is voor uw feest of evenement.

Wij staan voor je klaar

Vraag hier een afspraak of meer informatie aan!

Vergaderingen

Vergadering

Bent u toe aan een vergadering buiten de kantoormuren van uw bedrijf? De frisse en inspirerende omgeving van Feestzaal Molenhof weet vast en zeker de juiste triggers te activeren voor een stevige brainstormsessie.

Lees verder...
Seminaries

Seminarie

Bent u op zoek naar een locatie voor uw seminarie die rust, ruime en sfeer uitstraalt? Met zalen die plaats bieden tot wel 400 personen en uitgerust zijn met extra audiovisueel en presentatiemateriaal is Feestzaal Molenhof de ideale locatie.

Lees verder...
Congres

Congres

Het vinden van een congreslocatie die de juiste sfeer uitstraalt kan een heuse uitdaging zijn. In de natuurlijke en groene locatie van Feestzaal Molenhof kan u terecht voor zalen die ruimte bieden tot wel 400 personen.

Lees verder...
Recepties

Receptie

Uw receptie wordt een gegarandeerd succes op de natuurlijke en groene locatie van Feestzaal Molenhof. Met zalen die plaats bieden tot wel 600 personen, kan u bij ons terecht voor een receptie bij mooi en slecht weer.

Lees verder...
Productpresentaties

Productpresentaties

Uw nieuwe product presenteren in een frisse omgeving? Uw productpresentatie wordt een gegarandeerd succes op de natuurlijke en groene locatie van Feestzaal Molenhof. Onze zalen zijn voorzien van professionele audiovisuele uitrusting.

Lees verder...
Evenementen

Evenementen

Wil u een bedrijfsevenement organiseren op een inspirerende locatie? De groene en natuurlijke locatie van Feestzaal Molenhof weet de juiste triggers te activeren voor een succesvol bedrijfsevenement.

Lees verder...
Maak Een Afspraak