• Gilseinde 113, 2380 Ravels
  • info@molenhofravels.be

Feestzaal 't Schuurke

In deze feestzaal kunnen maximum 60 personen plaatsnemen. Voor fijnschalige recepties is deze zaal perfect toereikend.

Feesten met impact

Perfecte feestzaal voor kleinere gezelschappen of intiemere feesten

Al meer dan 30 jaar kan u terecht in onze feestzalen voor de meest complete ervaring wat betreft feesten en evenementen met impact.

Ook Feestzaal 't Schuurke dateert van de verbouwing in 1988 en is de perfecte feestzaal voor kleinere gezelschappen of intiemere feesten, maar ook fijnschalige zakelijke evenementen kunnen hier doorgaan. Uiteraard is ook deze zaal voorzien van professioneel audiovisueel en presentatiemateriaal. De groene locatie, landelijke ligging en aansluiting op de tuin zorgen dat we alles in huis hebben voor een feest met impact!

Feestzaal 't Schuurke

Feestzaal 't Schuurke

Evenementenlocatie en Feestzalen Molenhof RavelsEvenementenlocatie en Feestzalen Molenhof RavelsEvenementenlocatie en Feestzalen Molenhof RavelsEvenementenlocatie en Feestzalen Molenhof Ravels

Ons veelzijdig aanbod

De Mogelijkheden

Ontdek enkele van de verschillende mogelijkheden die wij u kunnen aanbieden en waarom Feestzaal Molenhof een uitstekende locatie is voor uw feest of evenement.

Trouwfeest

Trouwfeest

De mooiste dag van uw leven verdient een unieke trouwlocatie. Wij creƫren een feest met impact dat nog lang in het geheugen van uw gast gegrift zal staan.

Lees verder...
Babyborrel

Babyborrel

Een geboorte brengt een hoop vreugde. Daarom is een babyborrel het ideale moment om familie en vrienden uit te nodigen om deze gezinsuitbreiding te vieren.

Lees verder...
Bedrijfsevenement

Bedrijfsevenement

Feestzaal Molenhof is perfect uitgerust voor diverse bedrijfsevents. De lancering van een nieuw product, een seminarie, conferentie, personeelsfeest, opleiding, seminarie, etc.

Lees verder...
Maak Een Afspraak