• Gilseinde 113, 2380 Ravels
  • info@molenhofravels.be

Feestzaal De Korenschuur

In deze feestzaal kunnen maximum 180 personen plaatsnemen. Voor recepties is deze zaal toereikend voor 300 personen.

Feesten met impact

Authentieke Feestzaal met Moderne Uitrusting

Al meer dan 30 jaar kan u terecht in onze feestzalen voor de meest complete ervaring wat betreft feesten en evenementen met impact.

Feestzaal De Korenschuur is nieuwer dan Feestzaal De Schuur en dateert uit de verbouwing van 1988. Sindsdien leent ook deze feestzaal zich als de ideale bestemming voor diverse feesten. Ondertussen hebben wij hier meer dan 25 jaar ervaring in. De groene locatie, landelijke ligging en aansluiting op de tuin zorgen dat we alles in huis hebben voor een feest met impact!

Feestzaal De Korenschuur

Feestzaal De Korenschuur

Evenementenlocatie en Feestzalen Molenhof RavelsEvenementenlocatie en Feestzalen Molenhof RavelsEvenementenlocatie en Feestzalen Molenhof RavelsEvenementenlocatie en Feestzalen Molenhof Ravels

Ons veelzijdig aanbod

De Mogelijkheden

Ontdek enkele van de verschillende mogelijkheden die wij u kunnen aanbieden en waarom Feestzaal Molenhof een uitstekende locatie is voor uw feest of evenement.

Trouwfeest

Trouwfeest

De mooiste dag van uw leven verdient een unieke trouwlocatie. Wij creƫren een feest met impact dat nog lang in het geheugen van uw gast gegrift zal staan.

Lees verder...
Babyborrel

Babyborrel

Een geboorte brengt een hoop vreugde. Daarom is een babyborrel het ideale moment om familie en vrienden uit te nodigen om deze gezinsuitbreiding te vieren.

Lees verder...
Bedrijfsevenement

Bedrijfsevenement

Feestzaal Molenhof is perfect uitgerust voor diverse bedrijfsevents. De lancering van een nieuw product, een seminarie, conferentie, personeelsfeest, opleiding, seminarie, etc.

Lees verder...
Maak Een Afspraak