• Gilseinde 113, 2380 Ravels
  • info@molenhofravels.be

Feesten

Ontdek hoe we uw feest kunnen aankleden voor een maximale impact op uw genodigden.

Ons veelzijdig aanbod

De Mogelijkheden

Ontdek enkele van de verschillende mogelijkheden die wij u kunnen aanbieden en waarom Feestzaal Molenhof een uitstekende locatie is voor uw feest of evenement.

Trouwfeesten

Trouwfeesten

De mooiste dag van uw leven is pas echt de mooiste dag van uw leven met een feest waar uw genodigden nog jaren over napraten. Wij weten hoe we een trouwfeest met impact moeten creëren.

Lees verder...
Familiefeesten

Familiefeesten

Een gezellig samenkomen, iemand in de bloemetjes zetten, een jubileum of pensioenviering. Feestzaal Molenhof is de perfecte locatie voor het organiseren van een familiefeest of privéfeest.

Lees verder...
Babyborrels

Babyborrels

Een geboorte brengt een hoop vreugde. Daarom is een babyborrel het ideale moment om familie en vrienden uit te nodigen om deze gezinsuitbreiding te vieren.

Lees verder...
Verjaardagsfeesten

Verjaardagsfeesten

Een verjaardag is de perfecte aanleiding voor een samenkomen. Verrassingsfeestje, kroonjaarviering of een andere speciale verjaardag. Feestzaal Molenhof is de ideale locatie.

Lees verder...
Communie of Lentefeest

Communie of Lentefeest

Een mijlpaal in het leven van uw kind. Zoiets mag dan ook niet onopgemerkt voorbijgaan, dus verdient uw kind een feest waarvan iedereen onder de indruk zal zijn.

Lees verder...
Bedrijfsfeesten

Bedrijfsfeest

Een overleg buiten de kantoormuren? In een frisse en inspirerende omgeving? Een gegarandeerd succes op de natuurlijke en groene locatie van Feestzaal Molenhof.

Lees verder...
Recepties

Receptie

Feestzalen die plaats bieden tot wel 400 personen en die over toegang tot onze tuin beschikken, kunnen wij u begeleiden met het organiseren van een receptie bij goed of slecht weer.

Lees verder...
Uitvaarten

Uitvaart

Tijdens de moeilijkere momenten van het leven nemen wij graag de praktische zorgen van u over. Met respect voor de omstandigheden verzorgen wij de organisatie van een rouwmaaltijd of koffietafel.

Lees verder...
Maak Een Afspraak