• Gilseinde 113, 2380 Ravels
  • info@molenhofravels.be

Trouwzaal Antwerpen

Op zoek naar een trouwzaal in de provincie Antwerpen?

Feesten met impact

Trouwzaal boeken in de Provincie Antwerpen?

De mooiste dag van je leven is pas echt de mooiste dag van je leven, wanneer je een feest kan geven waar je genodigden nog jaren over napraten.

Een onvergetelijk trouwfeest begint bij de keuze van je trouwzaal. Feestzaal Molenhof is daarvoor de perfecte locatie. Ook met gastronomische catering staan we je van harte bij. We hebben onze eigen chefs achter het fornuis staan die met plezier een perfect menu met hoogstaande gerechten voor je bereiden. Wij zorgen ervoor dat je trouwfeest een feest wordt om nooit meer te vergeten.

Meer informatie? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier of telefonisch. Natuurlijk ben je ook welkom om onze zalen te komen bezichtigen of te bespreken hoe wij je van dienst kunnen zijn. Wij vragen dan om een afspraak te maken, zo ben je er zeker van dat wij alle tijd hebben voor u.

Contacteer Ons

Wij staan voor je klaar

Vraag hier een afspraak of meer informatie aan!

Trouwzaal Antwerpen

Trouwzaal Antwerpen

Evenementenlocatie en Feestzalen Molenhof RavelsEvenementenlocatie en Feestzalen Molenhof RavelsEvenementenlocatie en Feestzalen Molenhof RavelsEvenementenlocatie en Feestzalen Molenhof Ravels

Wat ons uniek maakt

Feestzaal Molenhof

Naast modern uitgeruste zalen, klankinstallaties, sfeervolle aankleding en menu's op maat, zijn er nog enkele troeven die van Feestzaal Molenhof de ideale evenementenlocatie maken.

Natuurlijke en Groene Locatie

Uw evenement kan zowel binnen als buiten doorgaan. We openen met plezier de deuren van onze veranda's en kleden zowel de zaal als onze tuin in dezelfde sfeer aan. Ideaal bij mooi weer!

Complete Ervaring

Wij zorgen dat alles tot in de puntjes verzorgd is. Wens je het event een persoonlijke touch te geven met originele gerechten, decoratie, entertainment? Wij regelen het graag voor u!

Grote en Kleine groepen

We beschikken over ruime feestzalen die tot wel 400 personen kunnen ontvangen, maar ook een gezellige zaal voor kleinere evenementen en groot parkeerterrein voor 150 wagens.

Eigen Keuken

Bij Feestzaal Molenhof kan je ook culinair genieten. We hebben onze eigen chefs achter het fornuis staan die met plezier een perfect menu met hoogstaande gerechten voor je bereiden.

Feestzaal De Schuur

Feestzaal Korenschuur

Feestzaal t Schuurke

Gastronomie

eigen chefs achter het fornuis

In De Keuken

Bij Feestzaal Molenhof kan je ook culinair genieten. We hebben onze eigen chefs achter het fornuis staan die met plezier een perfect menu met hoogstaande gerechten voor je bereiden.

Gastronomie
Feestzaal met eigen catering
Maak Een Afspraak