• Gilseinde 113, 2380 Ravels
  • info@molenhofravels.be

Feestlocatie Kempen

Op zoek naar een feestlocatie in de Antwerpse Kempen?

Feesten met impact

Veelzijdige feestlocatie in de Antwerpse Kempen

Bij Feestzaal Molenhof te Ravels kan je terecht voor verschillende feestmogelijkheden. Voor elk soort feest zijn wij dé feestlocatie bij uitstek.

Al meer dan 30 jaar helpen wij bij het creëren van perfecte en eigentijdse feesten die volledig aansluiten bij jouw wensen en dromen. Wij zorgen ervoor dat alles piekfijn in orde is, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken en kan genieten van het feest met je gasten. Met ruime feestzalen tot wel 400 personen, maar ook een gezellige zaal voor kleinere evenementen, kunnen wij elk feest verzorgen. Wij stellen onze feestlocatie met veel plezier ter uwer beschikking.

Meer informatie? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier of telefonisch. Natuurlijk ben je ook welkom om onze zalen te komen bezichtigen of te bespreken hoe wij je van dienst kunnen zijn. Wij vragen dan om een afspraak te maken, zo ben je er zeker van dat wij alle tijd hebben voor u.

Contacteer Ons

Wij staan voor je klaar

Vraag hier een afspraak of meer informatie aan!

Feestlocatie Kempen

Feestlocatie Kempen

Evenementenlocatie en Feestzalen Molenhof RavelsEvenementenlocatie en Feestzalen Molenhof RavelsEvenementenlocatie en Feestzalen Molenhof RavelsEvenementenlocatie en Feestzalen Molenhof Ravels

Wat ons uniek maakt

Feestzaal Molenhof

Naast modern uitgeruste zalen, klankinstallaties, sfeervolle aankleding en menu's op maat, zijn er nog enkele troeven die van Feestzaal Molenhof de ideale evenementenlocatie maken.

Natuurlijke en Groene Locatie

Uw evenement kan zowel binnen als buiten doorgaan. We openen met plezier de deuren van onze veranda's en kleden zowel de zaal als onze tuin in dezelfde sfeer aan. Ideaal bij mooi weer!

Complete Ervaring

Wij zorgen dat alles tot in de puntjes verzorgd is. Wens je het event een persoonlijke touch te geven met originele gerechten, decoratie, entertainment? Wij regelen het graag voor u!

Grote en Kleine groepen

We beschikken over ruime feestzalen die tot wel 400 personen kunnen ontvangen, maar ook een gezellige zaal voor kleinere evenementen en groot parkeerterrein voor 150 wagens.

Eigen Keuken

Bij Feestzaal Molenhof kan je ook culinair genieten. We hebben onze eigen chefs achter het fornuis staan die met plezier een perfect menu met hoogstaande gerechten voor je bereiden.

Feestzaal De Schuur

Feestzaal Korenschuur

Feestzaal t Schuurke

Gastronomie

eigen chefs achter het fornuis

In De Keuken

Bij Feestzaal Molenhof kan je ook culinair genieten. We hebben onze eigen chefs achter het fornuis staan die met plezier een perfect menu met hoogstaande gerechten voor je bereiden.

Gastronomie
Feestzaal met eigen catering
Maak Een Afspraak