• Gilseinde 113, 2380 Ravels
  • info@molenhofravels.be

Trouwzaal Kempen

Op zoek naar een trouwzaal in de Antwerpse Kempen?

Feesten met impact

Prachtige Trouwzalen in de Antwerpse Kempen

Feestzaal Molenhof beschikt over enkele prachtige trouwzalen voor trouwfeesten met diverse thema's.

Je trouwdag hoort een onvergetelijke dag te zijn. Daar hoort natuurlijk een prachtig trouwfeest bij. Met feestzalen die plaats bieden tot wel 400 personen en zorgvuldig samengestelde feestformules, kunnen wij je begeleiden met het organiseren van het trouwfeest van jullie dromen.

Meer informatie? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier of telefonisch. Natuurlijk ben je ook welkom om onze zalen te komen bezichtigen of te bespreken hoe wij je van dienst kunnen zijn. Wij vragen dan om een afspraak te maken, zo ben je er zeker van dat wij alle tijd hebben voor u.

Contacteer Ons

Wij staan voor je klaar

Vraag hier een afspraak of meer informatie aan!

Trouwzaal Kempen

Trouwzaal Kempen

Evenementenlocatie en Feestzalen Molenhof RavelsEvenementenlocatie en Feestzalen Molenhof RavelsEvenementenlocatie en Feestzalen Molenhof RavelsEvenementenlocatie en Feestzalen Molenhof Ravels

Wat ons uniek maakt

Feestzaal Molenhof

Naast modern uitgeruste zalen, klankinstallaties, sfeervolle aankleding en menu's op maat, zijn er nog enkele troeven die van Feestzaal Molenhof de ideale evenementenlocatie maken.

Natuurlijke en Groene Locatie

Uw evenement kan zowel binnen als buiten doorgaan. We openen met plezier de deuren van onze veranda's en kleden zowel de zaal als onze tuin in dezelfde sfeer aan. Ideaal bij mooi weer!

Complete Ervaring

Wij zorgen dat alles tot in de puntjes verzorgd is. Wens je het event een persoonlijke touch te geven met originele gerechten, decoratie, entertainment? Wij regelen het graag voor u!

Grote en Kleine groepen

We beschikken over ruime feestzalen die tot wel 400 personen kunnen ontvangen, maar ook een gezellige zaal voor kleinere evenementen en groot parkeerterrein voor 150 wagens.

Eigen Keuken

Bij Feestzaal Molenhof kan je ook culinair genieten. We hebben onze eigen chefs achter het fornuis staan die met plezier een perfect menu met hoogstaande gerechten voor je bereiden.

Feestzaal De Schuur

Feestzaal Korenschuur

Feestzaal t Schuurke

Gastronomie

eigen chefs achter het fornuis

In De Keuken

Bij Feestzaal Molenhof kan je ook culinair genieten. We hebben onze eigen chefs achter het fornuis staan die met plezier een perfect menu met hoogstaande gerechten voor je bereiden.

Gastronomie
Feestzaal met eigen catering
Maak Een Afspraak