• Gilseinde 113, 2380 Ravels
  • info@molenhofravels.be

Trouwlocatie Boerderij

Op zoek naar een trouwlocatie met boerderij als feestzaal?

Feesten met impact

Trouwlocatie met sfeervolle boerderij als feestzaal

Zoek je een trouwlocatie met een boerderij en sfeervol karakter?

Met onze sfeervolle trouwlocatie met boerderij creëren we de perfecte setting voor jullie huwelijksceremonie, receptie en feest. Bij ons staan stijl, gastvrijheid en persoonlijke service centraal, zodat jullie samen met jullie dierbaren kunnen genieten van een buitengewone ervaring. Maak van jullie speciale dag een onvergetelijk moment bij Feestzaal Molenhof Ravels.

Meer informatie? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier of telefonisch. Natuurlijk bent u ook welkom om onze zalen te komen bezichtigen of te bespreken hoe wij u van dienst kunnen zijn. Wij vragen dan om een afspraak te maken, zo bent u er zeker van dat wij alle tijd hebben voor u.

Contacteer Ons

Wij staan voor je klaar

Vraag hier een afspraak of meer informatie aan!

Trouwlocatie Boerderij

Trouwlocatie Boerderij

Evenementenlocatie en Feestzalen Molenhof RavelsEvenementenlocatie en Feestzalen Molenhof RavelsEvenementenlocatie en Feestzalen Molenhof RavelsEvenementenlocatie en Feestzalen Molenhof Ravels

Wat ons uniek maakt

Feestzaal Molenhof

Naast modern uitgeruste zalen, klankinstallaties, sfeervolle aankleding en menu's op maat, zijn er nog enkele troeven die van Feestzaal Molenhof de ideale evenementenlocatie maken.

Karaktervolle trouwlocatie met boerderij

Uw evenement kan zowel binnen als buiten doorgaan. We openen met plezier de deuren van onze veranda's en kleden zowel de zaal als onze tuin in dezelfde sfeer aan. Ideaal bij mooi weer!

Complete Ervaring

Wij zorgen dat alles tot in de puntjes verzorgd is. Wens je het event een persoonlijke touch te geven met originele gerechten, decoratie, entertainment? Wij regelen het graag voor u!

Grote en Kleine groepen

We beschikken over ruime feestzalen die tot wel 400 personen kunnen ontvangen, maar ook een gezellige zaal voor kleinere evenementen en groot parkeerterrein voor 150 wagens.

Eigen Keuken

Bij Feestzaal Molenhof kan je ook culinair genieten. We hebben onze eigen chefs achter het fornuis staan die met plezier een perfect menu met hoogstaande gerechten voor je bereiden.

Feestzaal De Schuur

Feestzaal Korenschuur

Feestzaal t Schuurke

Gastronomie

eigen chefs achter het fornuis

In De Keuken

Bij Feestzaal Molenhof kan je ook culinair genieten. We hebben onze eigen chefs achter het fornuis staan die met plezier een perfect menu met hoogstaande gerechten voor je bereiden.

Gastronomie
Feestzaal met eigen catering
Maak Een Afspraak