• Gilseinde 113, 2380 Ravels
  • info@molenhofravels.be

Team Molenhof

Al meer dan 30 jaar kan u terecht in onze feestzalen voor de meest complete ervaring wat betreft feesten en evenementen met impact.

Zaakvoerder en chef kok

Vincent Aerts

Welkom en fijn dat je onze website bezoekt. Ik ben Vincent Aerts, zaakvoerder en chef kok van Molenhof Ravels. Ik beantwoord graag al jullie vragen en mails, aarzel zeker en vast niet om jullie vragen te stellen. Het gaat natuurlijk om ‘jullie’ feest, en we streven ernaar die naar ‘jullie’ wens te verzorgen. Een feest op maat kunnen geven is steeds een meerwaarde, natuurlijk bieden we ook standaardformules aan.

Ik heb gestudeerd in VTI-Spijker te Hoogstraten waar ik de richting restaurant-keuken volgde. Als specialisatiejaar koos ik voor banketaannemer-traiteur. Op dat moment werkte ik al voor Molenhof Ravels, natuurlijk als student. Mijn vervolgopleiding deed ik in vieusart academy of culinary arts. Waar ik vernieuwende kooktechnieken leerde. Vervolgens volgden meerdere stages in sterrenzaken waaronder de Pastorale, Hostellerie St. Nicolas en de Jonkman.

Op 2 maart 2015 nam ik het Molenhof over.

Ik ben trots op het sterke team dat ik achter mij heb, we hebben allemaal een gelijke visie over de feestzaal en iedereen werkt hard om ‘jullie’ feest te verwezenlijken zoals ‘jullie’ dit graag willen.

Feestzaal met eigen catering
Feestzaal met eigen catering

Zaalverantwoordelijke en persoonlijk contact met klanten

Johnny Dockx

Graag verwelkom ik jullie in Molenhof Ravels met een persoonlijk gesprek. Ik ben Johnny Dockx, en ben diegene die graag, samen met jullie, bekijkt hoe het feest concreet verloopt, welke formule het best bij jullie past en werk graag een feest op maat uit.

Ook stuur ik onze zaalmedewerkers aan, om er samen met jullie een prachtig feest van te maken.

Mensen gelukkig zien op hun feest is mijn missie. Dit geeft mij een voldaan gevoel. Wanneer je, zowel voor het feest als tijdens het feest, met vragen zit beantwoord ik deze graag.

Ik werk al meer dan 20 jaar in Molenhof Ravels als zaalverantwoordelijke, zelf heb ik ook een opleiding in VTI-Spijker achter de rug.

Tot snel voor een persoonlijk gesprek!

Feestzaal met eigen catering
Maak Een Afspraak