• Een sfeervolle aankleding?

    Snuif hier de sfeer op van de feestzalen!

Receptie

Feestzaal Molenhof verzorgt uw seminarie, congres, vergadering of receptie tot in de puntjes.

Landenbuffet

Bij het landenbuffet worden het koude en het warm buffet gelijktijdig geserveerd zodat uw gasten zowel warme en koude specialiteiten uit verschillende landen kunnen proeven.

Barbecue

Feestzaal Molenhof heeft een eigen afgesloten  tuin, waar bij mooi weer een barbecue kan plaatsvinden. Ook bevindt zich hier een speeltuin zodat kinderen zich naar hartenlust kunnen uitleven.

Breugelbuffet

Bij het breugelbuffet stemmen we samen met u de timing  en het aanbod af van de te serveren gerechten met uiteraard bediening en één of meerder chefs.

Koud en warm buffet

Volledig op maat van uw wensen en verlangens werken wij een koud en/of warm buffet uit met vis, vlees, groenten, pastagerechten, zeevruchten, desserts,..

Huwelijks buffet

Walking dinner, buffet of een zittend diner: alles is mogelijk om van jouw huwelijk een onvergetelijke dag te maken waar niets aan zal ontbreken.

Babyborrel

Het eerste feestje van uw jongste spruit! Maak er een onvergetelijke dag van en geniet samen met uw gasten van onze verfijnde hapjes en dessertjes.

Culinaire Reis

Zin in een culinaire reis vol verrassingen? Feestzaal Molenhof organiseert de ultieme belevenis voor jouw privé-, bedrijf- of publiek evenement.

Background

BEDRIJFSFEESTEN

Ook uw vergaderingen, bedrijfsfeest of personeelsfeest kunt u aan ons toevertrouwen.